Aanbod

DR-one is een aanbiedersplatform voor diensten en producten in de drone-industrie, gaande van vliegopdrachten, tot verkoop, verhuur en opleidingen.

 

Full-service dienstverlening

DR-one biedt een breed gamma aan dienstverlening met drones, gaande van consultancy, inspecties, outsourcen van piloten tot mapping.

Verkoop en verhuur

DR-one verkoopt en verhuurt dronetoestellen aan organisaties of piloten en adviseert hen in de keuze van de juiste drone voor elk type van opdracht.

Opleiding en training

Zowel bedrijven als piloten kunnen diverse opleidingen en trainingen volgen om hun kennis en kunde rond drone verder uit te diepen.

“Port of Antwerp droomt van automated en BVLOS vliegende drones zonder tussenkomst van mensen maar de maatschappij en bijhorende wetgeving zijn hier nog niet klaar voor, wat doe je in tussentijd? Juist, je vliegt volgens het huidige KB en maakt gebruik van een pilotenvereniging zoals DR-one, waar je via één SPOC (single point of contact) een veilige oplossing vindt voor jouw wensen en noden, waar ze mee zoeken naar haalbare oplossingen en waar een probleem eerder een uitdaging is dan een belemmering.”

Didier Venneman, Port of Antwerp

Vraag een offerte

Benieuwd naar onze diensten op maat? Vul snel onderstaand formulier in voor een concrete prijsopgave en wij nemen zo snel mogelijk weer contact met u op.

Share This