Politie korpsen vanuit heel België kennis laten maken met de mogelijkheden van drones

Genk, Watersportbaan, 12 Februari 2020 – Net voor de lockdown hebben we voor verschillende politiekorpsen uit België en de federale politie een demonstratie dag georganiseerd. Het doel van deze dag was om alle geledingen van de politie te laten kennis maken met nieuwe technolgieën.

Drones en hun piloot spotten tot op 50 km

De DJI Aeroscope is een zeer krachtig drone detectie middel. Via dit toestel kan je zeer eenvoudig een drone en zijn piloot spotten. Vooral de gebruiksvriendelijkheid van dit toestel is een enorme troef. Wens je een historiek, een vlucht herbekijken of live zien wat er in de lucht gebeurt, geen probleem. Het grootste nadeel van dit toestel is dan ook zijn sterkte, het detecteert enkel DJI toestellen. Gelukkig is meer dan 75% van de drones op dit moment van dit merk.

DJI Matrice 300

Vele politie korpsen gebruiken op dit moment de DJI M210v2. Hiervoor blijft DJI dan ook nieuwe payloads ontwikkelen. Maar de aanwezigen waren zeer nieuwsgierig naar de het nieuwe parade paardje van DJI, de M300. Zijn langere vliegtijd, de nieuwe smartcontroller en supersterke camera H20T met alle nodige features werden zeer gesmaakt.

Autel Evo II series

Omdat wij als onafhankelijke dealer fungeren, blijven we speuren naar nieuwe technologieën om onze klanten beter te helpen. Daarom hadden we het volledige Evo II gamma meegenomen. De politie was vooral aangenaam verrast door de kwaliteit van de 8K camera. Maar de ‘livedeck’ was het gene waarvan ze het meeste nut inzagen. Dit biedt de mogelijkheid om je beelden direct te streamen in een commando center zonder enige kabels.

Easybirds cases

Dat de drone een onmisbaar en super efficiënt oog in de lucht is, daar zijn de gebruikers het over eens. Maar vaak is het uitpakken en transporteren van de drone nog een omslachtig iets. Easybirds maakt cases op maat en heeft enkele op maat voor hen ontworpen. Een stevige rolkoffer waar de drone, payload en controller vliegklaar in staan. Een transport koffer voor de batterijen waarin een visuele check van de laadcapaciteit onmiddelijk kan gebeuren en een charging case waarin je je batterijen makkelijk kan opladen.

Heb je interesse om een demonstratie dag bij te wonen of vragen over de producten, stuur gerust een mailtje. #GoSeeTheDoctor

Share This