Select Page

Genk, Luminus Arena, 30 september 2019 – Sint-Truiden op bezoek bij de Limburgse buren m.a.w. we bevinden ons vandaag als droneport bewoners in het hol van de leeuw. Drones en Payloads zijn getest en goed bevonden voor de gebruik. Maar de ‘ketting is maar zo sterk als de zwakste schakel’. Dus wij gaan net dat stapje verder dan alleen maar een drone en payload verkopen.

Atomos

Vandaag testen we de SUMO van atomos. Dit is een display die voldoet aan alle vereisten, helder beeld, opname mogelijkheid, alle mogelijke in- en outputs, zeer stevige behuizing en betaalbaar. Aangezien dit uren kan werken op batterij, stellen we dit buiten op als centraal verdeel punt.

Vaxis

Vaak vertrekt men met een lange HDMI kabel vanuit de remote control. Wel, hier zijn wij geen fan van. Dit komt snel los en met een beetje ongeluk is de kabel te zwaar en breekt hij af. Als het afbreekt, dan mag je nog de beste drone en payload hebben,… dan zullen er geen beelden doorgestuurd worden. Daarom kiezen wij voor een vaxis, draadloze verbinding tussen remote en centraal punt met atomos scherm. Aan kwaliteit en latency wordt niet ingeleverd, aan bewegingsvrijheid des te meer.

Armored HMDI kabel

Vanuit het centraal punt sturen we een armored HDMI naar de controle kamer. Deze kabel zorgt voor een ongelofelijke kwaliteit tot 100m ver. Makkelijk, snel en super stabiel… de test is prima verlopen. Laat de Champions league maar komen.

Wens je meer info om je drone operaties sneller, vlotter en efficienter te laten verlopen. #GoSeeTheDoctor