Drone data-expert met SYNTRA

Opleiding

Kader

Een succesvolle vlucht met een drone is vaak nog maar de eerste stap van je professionele carrière als drone-piloot. Na de vlucht moet alle verzamelde data van jouw drone, vertaald worden naar een leesbaar rapport voor de klant. Drone-data zijn heel divers en kunnen op diverse manieren verzameld en geanalyseerd worden.

Inhoud

In deze opleiding overlopen we verschillende camera-technologieën voor datacaptatie waaronder multi-spectrale beelden, RGB camera’s, oppervlakte- en volumeberekening, thermische beelden, video en algemene fotogrammetrie. Naast deze verschillende technologieën gaan we ook dieper in op de Europese dronewetgeving en leren we over Specific Operations Risk Assessment, afgekort SORA. Tijdens de opleiding voeren we een praktijkvlucht uit waar je onder begeleiding jouw eerste set-up en programmatie voor een vlucht met datacaptatie kan testen.

Praktisch

Het inschrijvingsgeld voor de hele cursus bedraagt €995,00. De opleiding duurt in totaal 1 jaar. Je kan kiezen tussen avondlessen of een dagopleiding. Alle lessen vinden plaats op verschillende tijdstippen in DronePort Academy te Sint-Truiden. KMO-Portefeuille en opleidingscheques mogelijk.

Startdata

14/09/2020
(maandag + vrijdag)

15/09/2020
(dinsdag avond + zaterdag voormiddag)

16/09/2020
(woensdag)

17/09/2020
(donderdag avond)

01/03/2021
(maandag + vrijdag)

Interesse in deze opleiding, maar passen de voorgestelde data niet voor jou?
Laat het ons weten via info@dr-one.be.

*Een week voor de eerste les wordt er geëvalueerd of er voldoende inschrijvingen zijn om de reeks te laten doorgaan. 

Share This