Select Page

Een landmeter met een visie

Brustem, Droneport, 1 Februari 2019 – Vincent Fissette van Avisum is zo één van die jonge wolven die hun industrie mee willen duwen naar de toekomst. Hij is van het principe dat je met drones extra service kan bieden bovenop het bestaande pakket.

Verkoop maar geen boxmoving

Met al onze kennis zou het niet verstandig zijn om te proberen concurreren met de internetshops van deze wereld. Wij willen net als Vincent die extra dimensie geven aan een verkoop. Daarom nemen we onze klant mee door het hele traject. Wat is het budget, waarvoor ga je de drone gebruiken en welke kennis kunnen we je nog bij brengen.

RTK – Real Time Kinematic

Voor landmeter toepassingen was de rtk – functie een absolute must. Vervolgens moest het een makkelijk te hanteren en te transporteren model zijn. Zo kwamen we al snel uit bij de Phantom 4 RTK. Dit is misschien de meest gekende drone van uitzicht, ziet er wat een lichtgewicht uit, maar veel dronepiloten zullen erkennen… hij doet zijn werk prima.

The whole nine yards

Aangezien we geen box moving bedrijf zijn, gaan we net dat stapje verder. Vincent werkt met Pix4D om zijn opmetingen en volumeberekeningen uit te voeren. Wel dan nemen toch gewoon contact op met Pix4d en organiseren we een cursus hiervoor. Vaak komt hij op industriële sites waar de batterijen apart moet vervoerd worden… wel dan laten toch gewoon een kistje op maat maken door Easybirds.

Fixed wing

Dat deze relatie in 2 richtingen werkt is duidelijk. Avisum blijft niet bij de pakken zitten en heeft als een van de eerste in België een fixed wing. Deze gebruikt men om grote terreinen op te meten en volumes te berekenen. De grote zandwinningsbedrijven doen dan ook beroep op hem om 3 maandelijks hun stock op te meten aan de hand van drones. Hij is zo tevreden over de fixed wing dat wij direct contact opnamen de fabrikant en nu dan ook trotse dealer zijn van SenseFly.

Interesse in verkoop op maat #GoSeeTheDoctor