Select Page

Het mekka voor bemande en onbemande luchtvaart

Brustem, Droneport, 22 December 2018 – Eindelijk we kunnen onze nieuwe locatie tonen. Veel zweet, bloed en tranen hebben er voor gezorgd dat wij een maandje sneller dan vooraf gepland in ons nieuwe atelier kunnen trekken. Zonder dat wij er veel verdienste aan hebben, zijn toch fier dat we dit vanop de eerste rij mogen meemaken.

Chique volk

Zoals het hoort zijn ook de gasten iets anders dan we gewend zijn in de oude hangar. Onder de sprekers uiteraard CEO Mark Vanlook, maar ook burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren en Stijn Bijnens van LRM. Dankzij hun visie, doorzettingsvermogen en middelen hebben ze dit toch maar mooi klaar gespeeld. Ook altijd leuk als de verantwoordelijke ministers Kris Peeters en francois Bellot hun zegen komen geven.

Ongekende mogelijkheden

Alles waar een dronebedrijf van droomt is hier mogelijk. BVLOS vluchten, testen van prototypes, belachelijk hoog vliegen, …. noem maar op en het is mogelijk. De aanwezigheid van Johan Decuyper, CEO Skeyes, onderstreept nog maar eens het belang van samenwerking tussen bemande en onbemande luchtvaart. Wij zijn dan ook razend benieuwd naar wat de toekomst zal brengen.

Wens je meer info over de mogelijkheden, #GoSeeTheDoctor