Select Page

Brustem, Oude Militaire Luchthaven, 1 Mei 2018 – Guy Verhoeven heeft de afgelopen jaren zich volledig ingewerkt in de drone-industrie. Nu is het tijd voor een nieuwe stap, de oprichting van Dr-one. Via zijn facebook groep de ‘UAV – professionals’ staat hij in contact met een 1000 -tal piloten, overheidsinstanties, belanghebbenden… kortom “de wie is wie” van de Belgische drone industrie.

Krachten bundelen

Krachten bundelen en de juiste drone op de juiste plaats is de eerste doelstelling van Dr-one. Deze jonge industrie is veelbelovend maar veel drone piloten zitten op een eiland en krijgen zo maar moeilijk contact met bedrijven en/of geïnteresseerde klanten.

Unieke locatie: Droneport

Het is voor Guy duidelijke dat er maar 1 locatie in België misschien zelfs in de wereld is waar je moet zijn…Droneport. Het feit dat dit nog in de steigers staat houdt Guy niet tegen. De toekomstige mogelijkheden zijn eindeloos; BVLOS -, bemand-, onbemand vliegen op één terrein zijn al uniek. Het dat dit dan in een nieuw en hypermodern gebouw met alle mogelijke faciliteiten zal plaats vinden, is gewoonweg TOP. Dat we een paar maanden moeten overbruggen in een klein bureau’tje deert ons niet. Omringd worden door oude historische vliegtuigen zoals een Spitfire, Mirage, … maakt veel goed.

Vragen voor meer info over de mogelijkheden op Droneport, aarzel niet en #GoSeeTheDoctor.