Select Page

Genk, Luminus Arena, 23 Augustus 2019 – Een voetbalmatch bijwonen vanop het dak van een stadion is eens iets anders. Met onze hoofdzetel te Droneport is het een kleine stap vanuit Genk. Politiezone CARMA staat boek als één van de meest vooruitstrevende korpsen van het land. Bijna 10 jaar werken ze al met drones en nu gaan ze weer een paar nieuwe toestellen toevoegen. Box moving is niet ons ding, een begeleide verkoop is dan weer wel een must.

Openbare orde

Hoe kunnen wij de juiste drone op juiste plaats krijgen? Door onze klant te begrijpen. Openbare orde is één van de domeinen waar drones hun nut en efficiëntie ten volle kan benut worden. Voetbal wedstrijden is een evenement waar verschillende ordediensten dienen samen te werken om dit tot een goed einde te brengen.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens onze aanwezigheid detecteren we de noden van de cliënt en lijsten deze op. Door het uitvoerig testen op Droneport en op locatie stellen we zo de accurate configuratie samen.

Heeft u graag dat wij eens mee kijken wat u nodig heeft om uw drone operaties sneller en efficiënter te laten verlopen, contacteer ons. #GoSeeTheDoctor#Dr-one