Een opleiding met het oog op de toekomst

Brustem, Droneport, 3 Juli 2020 – PXL is altijd al een voortrekker geweest op vlak van innovaties. Met deze opleiding nemen ze weer de vlucht vooruit. Door hun aanwezigheid op Droneport had PXL al snel door dat er ruimte en interesse was om dieper op het onderwerp drones in te gaan. Hun gevoel bleek helemaal juist, de cursus zat in no-time vol.

Lesgever

Als drone expert mocht Guy niet ontbreken op het appèl. Net als enkele andere bewoners van Droneport werd hij ingehuurd om enkele lespakketten voor zijn rekening te nemen. Uiteraard koppelde hij het aangename, aan het nuttige en werd er na de vele theoretische lessen gekozen voor een hands-on drone ervaring.

Eindwerk SKEYES

In een later stadium ondersteunde hij dan ook nog eens Tom Sneyers en Alex Ribbens van SKEYES in hun eind werk omtrent runway inspectie. Hiervoor hebben we mee gespeurd naar de beste oplossingen die momenteel op de markt zijn. Zo kwamen we uit bij een start-up uit Silicon Valley, Flytnow. Mede door de intensieve samenwerking voor dit project, zijn we vertrokken voor een veel langer traject.

Uitsmijter

Omdat Guy een podiumbeest is, kan hij het niet laten om er toch nog een eigen toets aan te geven. De uitreiking van de diploma’s moest in het teken staan van drones… wel dan vliegen we het diploma toch tot bij de student.

Wens je wat extra info over opleidingen binnen droneport, niet aarzelen #GoSeeTheDoctor

Share This