Select Page

Brustem, Droneport, 1 februari 2019 – Skeyes is verantwoordelijk voor de controle van het luchtruim. Sinds kort zijn dit niet enkel vliegtuigen en helikopters maar dus ook drones. Om dit in goede banen te leiden wordt er nieuwe Belgische top technologie gebruikt. Unifly is een wereld topper op vlak van UTM systemen (Unmanned Traffic Management) en is dan ook een uitgelezen leverancier voor dit te implementeren.

Waarom Dr-one voor de beta test?

We keken toch even verbaast op als je een telefoon van Skeyes krijgt of je hen wilt helpen met het testen van de nieuwe software. Het feit dat we zoveel piloten onder één operationeel handboek hebben en een enorme verscheidenheid aan verschillende drones bezitten gaf duidelijk de doorslag.

Quote

Dat Jean-Pierre De Muyt volgende quote achterliet deed ons dan ook extra veel deugd. “skeyes wil een belangrijke rol spelen in de stimulering van de drone sector en het tegelijkertijd veilig houden voor alle airspace gebruikers, bemand en onbemand. Het onderhouden van een goede relatie met de drone piloten community waarbinnen Dr-One één van de meest ervaren speler is blijft van groot belang. Altijd fijn om ook met die mannen vlot samen te werken.”