Voor piloten

Ben je een gelicentieerd dronepiloot met een specifieke expertise of drone en wil je graag krachten bundelen om sneller te groeien in de sector? Meld je dan snel aan als DR-one-piloot!

 

Aanmelden

DR-one bouwt aan een ecosysteem van lokale operatoren en toestellen dat drone-diensten aanbiedt aan organisaties in alle landen van Europa.

Samen sterk

Onder het motto ‘samen sterk’ brengen we droneprofessionals met uiteenlopende kennis en kunde samen in één pilotencollectief. Dankzij ons uitgebreid netwerk van bedrijven die dronetoepassingen willen inzetten, kunnen piloten die lid zijn van ons collectief opdrachten uitvoeren die ze als eenmanszaak waarschijnlijk nooit krijgen toevertrouwd. Daarnaast willen we en veilige haven voor kennisdeling zijn door alle onze piloten op regelmatige basis samen te brengen om van elkaar te leren.

Focus op jouw passie: vliegen

DR-one biedt gelicentieerde dronepiloten een kader waarbinnen ze zich volledige op hun passie kunnen focussen: vliegen. Voor het aanbrengen van klanten, het verzorgen van alle administratieve rompslomp bij drone-opdrachten en het continu bijscholen van je kennis kan je terecht binnen ons ecosysteem.

Concurrentieel voordeel als collectief

Met de komst van de nieuwe Europese dronewetgeving in 2020 kunnen drone-operatoren internationaal opdrachten uitvoeren. Dit geeft enorm veel mogelijkheden om te groeien. Als collectief kunnen we tevens een veel breder en dieper gamma aan diensten aanbieden waardoor we ons beter kunnen weren tegen buitenlandse concurrentie.

Aanmelden als DR-one-piloot

Heb je specifieke kennis of kunde die ons pilotencollectief een meerwaarde kan geven? Aarzel dan niet om jezelf aan te melden. Wij evalueren elke kandidatuur zo snel mogelijk!

Share This